Facebook Najdete nás také
na Facebooku


hmyzikuchyne.cz
Náš nový web

Brněnská restaurace, kde pravidelně pořádáme hmyzí degustace.
www.ZmapujTo.cz
pojďte s námi mapovat černé skládky ve Vašem okolí
www.UklidmeCesko.cz
Celorepubliková dobrovolnická akce
www.EnviWeb.cz
zpravodajský portál pro životní prostředí
www.EnviMarket.cz
soustředěná nabídka výrobků a služeb pro životní prostředí a ekologii

MILAN VÁCLAVÍK

Vystudoval brněnskou SOŠ Charbulova v oboru kuchař. Pracoval v Rakousku a Anglii jako Head Chef ve francouzské hotelové restauraci. V současnosti pracuje jako šéfkuchař v Arabsko-indické restauraci Klub cestovatelů v Brně. Aktivně cestuje za jídlem do exotických zemí, píše články o etnokuchyních, přednáší pro školy o exotickém jídle a pořádá multikulturní programy pro mládež zaměřené na kurzy vaření arabské a indické kuchyně. Vaření jedlého hmyzu se věnuje od roku 2010.


Kontakt: mil.vaclavik@seznam.cz


Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku.
Magistrát města Brna

Č.j. MMB/0136904/2013
Sp. značka ZU/MMB0134869/2013
Vznik oprávnění: 15.4.2013
Místo podnikání: Valtická 2, 62800, Brno
IČ: 01598902


Média

Pořad o entomofágii ve světě




Hmyzí speciality v Dobrém ránu na České televizi




Chrastava TV - Hmyzí večer II




Rozhovor o entomofágii - Radiožurnál

Gejzír - ceskatelevize.cz

Lidé ochutnali švába v těstíčku nebo grilované saranče - Brněnský deník

Potemník brazilský chutná po arašídech. A má plno tuku - Vyškovský deník

Proteinové delikatesy: Dáte si smaženého cvrčka, nebo raději sušené červy? - prozeny.blesk.cz

Hmyz chutnal mužům i ženám. Jako pražené oříšky, mandle či kůže pečeného kuřete - denik.cz

Lidé často tvrdí, že to na ně kouká, říká hmyzí šéfkuchař - munimedia.cz

Což dát si švába v těstíčku? - Písecký deník

Hmyz - jídlo budoucnosti? Na Malé Skále se konal Velký hmyzí večer! - rohzhlas.cz