Facebook Najdete nás také
na Facebooku


hmyzikuchyne.cz
Náš nový web

Brněnská restaurace, kde pravidelně pořádáme hmyzí degustace.
www.ZmapujTo.cz
pojďte s námi mapovat černé skládky ve Vašem okolí
www.UklidmeCesko.cz
Celorepubliková dobrovolnická akce
www.EnviWeb.cz
zpravodajský portál pro životní prostředí
www.EnviMarket.cz
soustředěná nabídka výrobků a služeb pro životní prostředí a ekologii

PETR OCKNECHT

Petr Ocknecht je první kuchař v České republice, který předvádí a učí ve spolupráci s MZLU Brno o Entomofágii. Je spoluautor kuchařky Kuchyně hmyzem zpestřená.


Studoval Höhere Bundeslehranstalt für Tourismus – Interkulturelle Hotelfachschule in Retz, Rakousko. Maturitu si dodělal na Soukromé škole služeb, Velké Meziříčí. A jazykové vzdělání získal na Lingua centrum – Jazyková škola Olomouc.

V letech 1993 - 1995 získával zkušenosti na školních praxích a brigádách v Rakousku a v Německu.

V letech 1996 - 2001 pracoval jako Vedoucí provozu rodinné firmy Globál, Chropyně.

V letech 2001 - 2002 pracoval jako "Cook rounds" na výletní lodi M/V Galaxy, Celebrity cruises, Apollo ship challandres, Inc.

V letech 2002 - 2003 pracoval na pozici kuchař v restauraci Penzion pod přehradou, Horní Bečva

V letech 2004 - 2007 pracoval jako kuchař na hotelu Voroněž, Brno

V roce 2005 absolvoval stáž v hotelu LeCoq-Gadby, Rennes, Francie.

V letech 2007 - 2009 pracoval jako šéfcukrář v hotelu NoemArch, Brno

V letech 2009 - 2011 pracoval jako šéfcukrář v hotelu Comsa Brno Palace, Brno

V letech 2012 - 2013 pracoval jako cukrář v restauraci Il Mercato, Brno

Od roku 2013 - 2015 pracoval jako cukrář v restauraci Borgo Agnese, Brno.

Od roku 2016 pracuje jako Demichef de partie - Hotel Therme Laa an der Thaya, Rakousko


Kontakt: petr.felix@centrum.cz


Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku.
Magistrát města Brna

Č.j.: MMB/0103889/2011
Sp. značka: ZU/MMB/0103862/2011
Vznik oprávnění: 16.3.2011
Místo podnikání: Obecní 61/17, 634 00 Brno
IČ: 87692848


Média